Het versienummer van de Waterkaart opzoeken

Afhankelijk van de versie van Windows en de gebruikte taal kunnen de hier gebruikte teksten en afbeeldingen afwijken.

Op deze website in de rechterkolom staat een versienummer (0.11.01) bij de downloadknop. Dit is altijd de meeste actuele versie van de Waterkaart Software. Als u wilt weten of de download nieuwer is moet u het versienummer van de op uw computer geïnstalleerde software opzoeken.
Heeft u een lager versienummer dan is het altijd aan te raden de meest recente versie te downloaden en te installeren.

Versienummer in de software opzoeken

Start de Waterkaart Software. Zodra het hoofdscherm wordt getoond en u de kaart kunt zien; klikt u op het logo linksonderaan. In de linkerkolom verschijnt het Colofon. Hierin vindt u onder andere het jaartal van uw versie en het versienummer van de software die u in gebruik heeft.

  

Controleren op updates

Met ingang van editie 2015 is het mogelijk om te controleren of er een updates (een nieuwe versie) of een upgrade (een nieuwe editie) beschikbaar is.

Onder de informatie over versie en editie staat een knop 'Zoek naar updates'. Klik op deze knop om de informatie van op te halen van de website. Hiervoor is verbinding nodig met het internet.

Als er een nieuwe versie of editie beschikbaar is ziet u dat direct. Ga vervolgens naar de website www.promanent.com/waterkaart en download de meest recente versie.

Meer informatie over het installeren vindt u hier ...