ACCOUNT  
Niet aangemeld
  » Login

Melding: bestanden al in gebruik

Melding: bestanden al in gebruik
Melding: bestanden al in gebruik
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

Tijdens de installatie van een upgrade kunt u de melding krijgen dat Setup launcher opnieuw gestart moet worden. (Zie de afbeelding.)

Kies de onderste optie "Sluit geen toepassingen ..."en ga verder. Hierna krijgt u mogelijk een melding dat niet alle toepassingen gesloten kunnen worden. Klik op OK. De installatie verwijdert de oude versie van uw software. Een bestand van de oude versie is echter nodig om de upgrade goed uit te voeren en wordt dus pas verwijdert nadat u uw computer opnieuw heeft opgestart. Doe dat nu nog niet en maak eerst de installatie af.

Opnieuw opstarten?

Kreeg u tijdens de installatie deze melding dan krijgt u na het voltooien van de installatie ook de melding dat u de computer opnieuw moet opstarten om alle wijzigingen toe te passen. Kies ja voor opnieuw opstarten. In sommige gevallen kan dit enige tijd duren. Bij het opnieuw opstarten kan een eventueel gebruikt antivirusprogramma u om toestemmingvragen om instellingen bij te werken. Dit heeft te maken met het verwijderen van de oude software op uw computer en het instellen van uw computer voor het gebruik van de nieuwe software.
Heeft u de genoemde melding niet gekregen dan is het mogelijk dat de oude versie van de software niet compleet van uw computer is verwijderd. U ziet dan bijvoorbeeld zowel de oude als de nieuwe icoon op het bureaublad van Windows. Het beste kunt u nu eerst de installatie van de oudere versie van de software ongedaan maken via Start - Configuratiescherm (Control panel) - Verwijder software. In het scherm met de geinstalleerde software ziet u als het goed is ook welk versienummer is geinstalleerd. Laat de installatie met het hoogste versienummer staan.

 
beoordeling(en)

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een beoordeling ...

 
   

 
« Vorige | Volgende »