Licentie kopen voor Waterkaart Software voor Windows

U kunt een licentie ook rechtstreeks vanuit de software kopen. In de software kiest u voor Instellingen en dan Mijn licentie. U ziet daar de verschillende mogelijkheden.

Als u een licentie koopt krijgt u een zogenaamde Activatiecode. Met deze code kunt u de licentie voor de software activeren. Als u op één van onderstaande opties kiest opent de winkelwagen. Controleer de inhoud en ga dan verder. U kunt betalen met iDeal, creditcard of een Paypal account.

Na het afrekenen ontvangt u direct uw activatiecode. En mocht u de software nog niet geïnstalleerd hebben; vergeet dan niet om de download hier op te halen en te installeren.
 

Incl. app versie Seizoen Maand Week
Licentie voor één jaar:
 
€ 42,99

Licentie voor 3 maanden:

€ 29,97

Licentie voor één maand:

€ 12,99

Verlengde proefperiode
één week:

€ 5,49

 
 
 
 
! Alleen een licentie van een jaar kunt u ook op iOS of Android gebruiken. Alleen Windows Alleen Windows Alleen Windows
Voor Windows, iOS en Android !     Verleng de gratis proefperiode met nogmaals 1 week.
       

 
Het is ook mogelijk om een licentie voor een ander te kopen. U geeft de activatiecode dan gewoon door aan deze andere gebruiker.

Licentie op tweede apparaat

Uw licentie is te gebruiken op twee pc's met Windows en maximaal 3 mobiele apparaten. Momenteel bestaan er versies voor de besturingssystemen Windows (PC), iOS en Android.

Licentie op tablet of smartphone

Het is mogelijk om de licentie "cross-platform" op verschillende besturingssystemen te gebruiken. Dus bijvoorbeeld op een laptop met Windows en een tablet met Android. Voorwaarde is wel dat uw licentie nog langer loopt dan 11 maanden en dat u een gebruikersaccount heeft. Hier op de site koopt u een activatiecode voor de Windows PC versie. Om de licentie ook op iOS of Android te gebruiken vraagt u apart een zogenaamde promotiecode op. Klik daarvoor op onderstaande link:
Hier kunt u een licentie voor gebruik op een anders systeem aanvragen ...

Let op: Activatiecodes die u hier krijgt werken alleen voor de Windows software. Als u uw licentie op Windows en iOS of Windows en Android wilt gebruiken, dan moet u dit aanvragen vanuit het programma. Als u al een Windows licentie heeft, krijgt u een code voor de app versie van uw keuze. Als u al een licentie heeft voor een app, krijgt u een code voor de Windows versie.
Dit is alleen mogelijk als u een jaarlicentie heeft, die nog minimaal 11 maanden geldig is.