Mar 23

Nieuwe Waterkaarten app voor Windows

Op 26 maart verscheen de compleet vernieuwde versie van de Waterkaarten app voor Windows. Omdat de Windows versie ook steeds meer geïntegreerd wordt met de app op iOS en Android komt deze website op termijn te vervallen. Alle informatie over de Waterkaarten app voor iOS, Android én Windows vindt u op de nieuwe website Waterkaarten.app.

Op deze website vindt u nog informatie ter ondersteuning van de 2021 editie van de Waterkaarten voor Windows en eventueel oudere edities. De 2021 editie van de Waterkaarten blijft nog te downloaden tot eind 2022, maar wordt niet meer bijgewerkt.

Waterkaart aanbieding

Waterkaart Nederland voor Windows

De ANWB Waterkaarten zijn beschikbaar voor Windows, iOS en Android. Met de software heeft u alle informatie voorhanden over de Nederlandse vaarwegen, jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen.

Watersporters kunnen met de Waterkaart Software en App zien waar ze varen en waar bruggen, sluizen en jachthavens zijn. Met één klik worden de bedieningstijden van bruggen en sluizen en de gegevens en faciliteiten van jachthavens getoond.
Wanneer er verbinding is met het internet kunt u vanuit de software ook een mail naar de havenmeester sturen of op de website kijken. Ideaal voor op het water, maar ook thuis tijdens de voorbereiding.

Voor u besluit de software aan te schaffen, kunt u deze eerst gratis 1 week uitproberen. Klik hier ...

"Blinkt uit door zijn eenvoud en doeltreffendheid"

De Waterkaart software voor Windows heeft niet al die specialistische functies die wel in andere navigatiesoftware is te vinden. Het idee was om een programma te maken dat 20% van de functies biedt, die voor 80% van de gebruikers meer dan genoeg zijn. En dat in combinatie met de nauwkeurige en actuele waterkaarten van de ANWB en de gegevens uit deel II van de Wateralmanak.