Waterkaart aanbieding

Waterkaart Nederland voor Windows

De ANWB Waterkaarten zijn beschikbaar voor Windows, iOS en Android. Met de software heeft u alle informatie voorhanden over de Nederlandse vaarwegen, jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen.

Watersporters kunnen met de Waterkaart Software en App zien waar ze varen en waar bruggen, sluizen en jachthavens zijn. Met één klik worden de bedieningstijden van bruggen en sluizen en de gegevens en faciliteiten van jachthavens getoond.
Wanneer er verbinding is met het internet kunt u vanuit de software ook een mail naar de havenmeester sturen of op de website kijken. Ideaal voor op het water, maar ook thuis tijdens de voorbereiding.

Voor u besluit de software aan te schaffen, kunt u deze eerst gratis 1 week uitproberen. Klik hier ...

Inclusief de gegevens uit ANWB Wateralmanak deel II

Met de Waterkaart software ziet u in één oogopslag waar u vaart én welke bruggen, sluizen en jachthavens in de buurt zijn. U weet wanneer de brug of sluis bediend wordt en welke voorzieningen de jachthavens bieden. Klik vanuit de waterkaart naar de gedetailleerde informatie en vandaar klikt u in één keer door naar de website van de haven of stuurt u een mailbericht naar de havenmeester.

Alle ANWB Waterkaarten voor Nederland op uw pc. Nauwkeurige kaarten met een vertrouwd beeld. Inclusief de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren en het IJsselmeer en Markermeer. De software bevat gegevens van meer dan 1.100 beweegbare bruggen, meer dan 1.200 vaste bruggen, ruim 1.200 (jacht)havens en 300 sluizen.
Koppel uw pc met een GPS en u ziet uw schip op de kaart varen en hoe snel u vaart en welke de gevaren koers is.
Op de kaart kunt u  een koers uitzetten en de te varen afstand afpassen.
Informatie is nooit meer dan één muisklik verwijdert.
De software is uit te breiden met extra informatie. De komende tijd verschijnen gratis aanvullingen.

"Blinkt uit door zijn eenvoud en doeltreffendheid"

De Waterkaart software voor Windows heeft niet al die specialistische functies die wel in andere navigatiesoftware is te vinden. Het idee was om een programma te maken dat 20% van de functies biedt, die voor 80% van de gebruikers meer dan genoeg zijn. En dat in combinatie met de nauwkeurige en actuele waterkaarten van de ANWB en de gegevens uit deel II van de Wateralmanak.