Over Promanent ....

Promanent b.v. is oorspronkelijk begonnen als uitgeverij van door onszelf gemaakte software. In de beginjaren was dat vooral software voor navigatie en reisvoorbereiding. Later is daar e-learning bij gekomen en nog weer later is dat uitgebreid met eigen e-commerce activiteiten. Op dit moment zijn dat ook de peilers waar Promanent op leunt: eigen software ontwikkeling voor e-learning en navigatie aangevuld met e-commerce.
De activiteiten zijn vooral gericht op de watersport en scheepvaart en worden geƫxploiteerd onder diverse merknamen.

De naam Promanent is een samentrekking van Product Market and Development. Product-marktontwikkeling staat vooral voor onze manier van werken. Wij ontwikkelen producten die een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de markt waarop deze producten verkocht worden.

De software van Promanent kenmerkt zich door haar innovatieve karakter en de werkwijze van Promanent is gericht op de lange termijn en samenwerking. Met de meeste van onze partners en toeleveranciers werken wij al vele jaren samen. Wat wij beloond zien met een trouwe schare van opdrachtgevers en steeds terugkerende klanten.

Geschiedenis van ons bedrijf