ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II

  • ANWB
  • cursusboek
  • leerboek

Het nieuwe Cursusboek Klein Vaarbewijs van de ANWB is ook dit jaar weer helemaal bijgewerkt met de actuele wet- en regelgeving én conform de nieuwe exameneisen van het CBR, die per 1 januari 2021 van kracht zijn. Al weer de 27e editie.

  • opleiding voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2
  • met voorbeelden uit de praktijk
  • elk hoofdstuk wordt afgesloten moet enkele oefenvragen
  • met dubbelzijdige leskaart

De inhoud is goed afgestemd op de meest recente wetgeving en exameneisen. Om de betekenis van alle theoretische kennis duidelijk te kunnen maken, wordt deze toegepast in praktijkvoorbeelden. De opzet van het boek en het trefwoordenregister maken het boek, ook na het halen van het examen, tot een bruikbaar naslagwerk.

Het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs wordt geleverd met een dubbelzijdige leskaart voor IJsselmeer en Waddenzee-West. Voor het examen Klein Vaarbewijs 2 moet u kunnen werken en navigeren op de kaart. Onder andere moet u een koers kunnen uitzetten en posities uit de kaart kunnen opmeten. Daarom heeft u ter voorbereiding op het (aanvullende) examen Klein Vaarbewijs 2 ook een koersplotter, een kaartpasser en een potlood nodig.

De leerstof is logisch ingedeeld en volgt de exameneisen van het CBR. Hoofdstuk 1 tot en met 4 bevat de leerstof voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en hoofdstuk 5 tot en met 8 de leerstof voor het examen Klein Vaarbewijs 2. Een deel van de leerstof over de bijlagen van het Binnenvaart Politiereglement is opgenomen in de bijlagen, maar moet u wel kennen voor het examen.

Aanvullend op het boek is ook een cd-rom met examentraining verkrijgbaar.

Het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II is te koop bij de boekhandel, de watersportwinkels en uiteraard in de ANWB winkel. Ook is het boek te bestellen op een groot aantal online webwinkels en uiteraard op de website van de ANWB.

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs