Eerste keer opstarten

  • opstarten
  • module

De eerste keer dat u het programma opstart wordt u om uw gegevens gevraagd. U bent niet verplicht deze op te geven, later moet u zich wel registreren met uw e-mailadres en een eigen wachtwoord. Omdat u direct vanuit het programma een e-mail naar ons kunt sturen als u vragen heeft is het handig om in ieder geval vast uw e-mailadres op te geven.

Daarna moet u een module kiezen. Er is een module voor elk examen dat u kunt doen; examen Klein Vaarbewijs 1, examen Klein Vaarbewijs 2 en examen Klein Vaarbewijs 1 en 2 als u deze in één keer wilt doen. Klik op het mapje van de module om deze te selecteren. Uw keuze kunt u later altijd weer veranderen.

Hierna start het programma op met de module die u heeft gekozen. Na enkele seconden zal het programma u vragen om u te registreren en de licentie te activeren. Dat hoeft u niet meteen te doen. U mag het programma drie keer opstarten, daarna moet u registreren en activeren om het programma te blijven gebruiken. Voor de registratie en het activeren moet u een internetverbinding hebben. Als uw pc niet altijd verbonden is met het internet moet u daar rekening mee houden op het moment dat u er voor kiest om niet meteen de registratie te doen. Na drie keer opstarten is de proefperiode definitief voorbij en kunt u pas weer verder als u internet heeft. Een geregistreerde en geactiveerde versie heeft geen internet nodig om te werken.

Registreren als gebruiker van de examentraining ...