Installatie

  • installatie
  • cd-rom

Om de examentraining te gebruiken moet u deze eerst op uw computer installeren. Als u de versie op cd-rom gebruikt volgt u de aanwijzingen die staan op de verpakking. Als u de downloadversie heeft start u het installatieprogramma en volgt u de aanwijzingen die u dan krijgt.

In principe start het installatieprogramma vanzelf op als u de cdrom in de cd-romdrive plaatst. Het kan soms even duren voordat uw pc een nieuwe cd herkent en begint met lezen van de cd-romdrive. Open anders de map van de cd-romdrive in de Windows verkenner en dubbelklik op het programma SETUP dat op de cd staat.

Doorloop de verschillende stappen van het installatieprogramma en volg de aanwijzingen de u krijgt. In de stap waarin de "doelmap" getoond wordt hoeft u in principe niets te wijzigen. Standaard verwijst deze naar de map Documents of Mijn documenten onder uw gebruikersaccount van Windows. Als er meerdere gebruikers op één pc zijn dan moet u de examentraining installeren terwijl u bent ingelogd met te gebruikersaccount waarmee u straks ook de examentraining gaat gebruiken.
Afhankelijk van de instellingen van Windows kan het zijn dat de beheerder van uw pc moet bevestigen dat de installatie gedaan moet worden. Op de meeste computers zal dit niet meer zijn dan een bevestiging. In een beheerde omgeving kan het zijn dat de beheerder moet instemmen met het installeren van software.

Als de installatie succesvol is verlopen staat er een nieuwe icoon 'Examentraining Klein Vaarbewijs' op het bureaublad van Windows. Dubbelklik op deze icoon om het programma te starten.

De examentraining de eerste keer opstarten ...