Examentraining Klein Vaarbewijs

  • systeemeisen
  • besturingssysteem
  • omruilen

De ANWB Examentraining Klein Vaarbewijs is een cd-rom met daarop Windows software en een vragenbank met meer dan 2.500 oefenvragen. De software is te gebruiken op elke computer met Windows 7 of hoger als besturingssysteem. Op de computer heeft u minimaal 75 Mb vrije ruimte nodig op de harddisk en 25 Mb Intern geheugen. Voor het registreren en activeren van de software is een internetverbinding nodig.

Geen cd-rom drive?
Het installatieprogramma staat op een cd-rom. Heeft u geen cd-rom drive in uw pc dan kunt u hier op de website een gebruikersaccount aanmaken en met de activatiecode die bij de cd zit een downloadversie van het programma ophalen.

Geen Windows?
De examentraining is software voor Microsoft Windows. Heeft u geen Windows omdat u een Linux of Apple Mac computer heeft of wellicht een tablet op iOS of Android dan is het mogelijk om uw licentie voor de examentraining te gebruiken voor een online versie van de examentraining. Ook daarvoor maakt u hier op de site een gebruikersaccount aan en met de activatiecode die bij de cd zit vraagt u een toegangscode aan voor de online examentraining.

Klik hier voor de download versie Klik hier voor de online versie

Installeren, registreren en activeren

  • installatie
  • registratie
  • activatie

Om de examentraining te gebruiken moet u eerst de software van de cd installeren op uw computer. Daarna moet u zich als gebruiker registreren en uw licentie activeren met de activatiecode die u bij de cd is bijgesloten.

Lees verder ...