Systeemeisen

  • windows
  • software

De minimale systeemeisen: een PC met een Pentium processor of sneller, 75 Mb vrije ruimte op de Harddisk, 25 Mb Intern geheugen, cd-rom, muis. Operating systeem: Windows Windows 7 en Windows 8, inclusief Windows 8.1 en Windows 10. Voor het registreren en activeren van de software is een internetverbinding nodig.

Afgezien van bovenstaande eisen voor geheugen en vrije ruimte op de harddisk stelt de software niet echt speciale eisen aan uw computer of Windows besturingssysteem. Het is goed mogelijk dat de examentraining ook werkt op computers met oudere versies van Windows, zoals Windows XP of Vista. Wij hebben dat echter niet getest en bieden ook geen ondersteuning voor deze oudere besturingssystemen. Heeft u nog een oud besturingssysteem kijk dan eerst of het mogelijk is dit te upgraden naar bijvoorbeeld Windows 7. Vaak lukt dit als uw pc maar voldoende interngeheugen en vrije harddisk ruimte heeft. In het uiterste geval kunt u er altijd voor kiezen om de online versie van de examentraining aan te vragen. Controleer dan wel eerst even welke internet browser u heeft. Want een oudere versie van Windows betekent vaak ook een oudere internetbrowser. De online examentraining werkt niet in oude versies van de Microsoft Internet Explorer. Meer recente versies van de Internet Explorer werken mogelijk niet op uw versie van Windows. Kijk of er anders een meer recente versie van Google Chrome, Firefox of een andere internetbrowser is die wel werkt op uw versie van Windows.

Geen CD-Romdrive?
Gebruik de unieke code in de verpakking om toegang te krijgen tot de downloadversie op deze website.

Meer over de downloadversie Naar de downloadversie

Geen Windows?
Met de unieke code in de verpakking krijgt u toegang tot de online examentraining die op elke pc of tablet werkt. Ook als u een oudere versie van Windows gebruikt.

Meer over de online versie Online versie aanvragen