Licentie kopen voor ANWB Waterkaart Software voor Windows

U kunt een licentie ook rechtstreeks vanuit de software kopen. In de software kiest u voor Instellingen en dan Mijn licentie. U ziet daar de verschillende mogelijkheden.

Als u een licentie koopt krijgt u een zogenaamde Activatiecode. Met deze code kunt u de licentie voor de software activeren. Als u op één van onderstaande opties kiest opent de winkelwagen. Controleer de inhoud en ga dan verder. U kunt betalen met iDeal, creditcard of een Paypal account.

Na het afrekenen ontvangt u direct uw activatiecode. En mocht u de software nog niet geïnstalleerd hebben; vergeet dan niet om de download hier op te halen en te installeren.
 

Licentie voor één jaar:
 

€ 42,99

Licentie voor 3 maanden:
 

€ 29,99
 

Licentie voor één maand:
 

€ 9,99

Verlengde proefperiode
één week:

€ 5,49

 
 
 
 
! Alleen een licentie van een jaar kunt u ook op iOS of Android gebruiken. Alleen Windows Alleen Windows Alleen Windows
Voor Windows, iOS en Android !     Verleng de gratis proefperiode met nogmaals 1 week.

 
Het is ook mogelijk om een licentie voor een ander te kopen. U geeft de activatiecode dan gewoon door aan deze andere gebruiker.

Licentie op tweede apparaat

Uw licentie is te gebruiken op twee apparaten waarvoor een versie van de ANWB Waterkaarten bestaat. Momenteel bestaan er versies voor de besturingssystemen Windows, iOS en Android.

Licentie op tablet of smartphone

Het is mogelijk om de licentie "cross-platform" op verschillende besturingssystemen te gebruiken. Dus bijvoorbeeld op een laptop met Windows en een tablet met Android. Voorwaarde is wel dat uw licentie nog langer loopt dan 11 maanden en dat u een gebruikersaccount heeft. Hier op de site koopt u een activatiecode voor de Windows PC versie. Om de licentie ook op iOS of Android te gebruiken vraagt u apart een zogenaamde promotiecode op. Klik daarvoor op onderstaande link:
Hier kunt u een licentie voor gebruik op een anders systeem aanvragen ...

Let op: Activatiecodes die u hier krijgt werken alleen voor de Windows software. Als u uw licentie op Windows en iOS of Windows en Android wilt gebruiken, dan moet u dit aanvragen vanuit het programma. Als u al een Windows licentie heeft, krijgt u een code voor de app versie van uw keuze. Als u al een licentie heeft voor een app, krijgt u een code voor de Windows versie.
Dit is alleen mogelijk als u een jaarlicentie heeft, die nog minimaal 11 maanden geldig is.